Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Απολυμάνσεις
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ
Γεωπονική Γωνιά | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Καρδίτσα
Απολύμανση είναι η διαδικασία με την οποία επιτυγχάνεται η καταστροφή των παθογόνων μικροοργανισμών με χημικές ουσίες ή φυσικές μεθόδους σε αντικείμενα, εργαλεία και επιφάνειες. 
 
Η απολύμανση είναι απαραίτητη για την ατομική υγιεινή γιατί προσφέρει καθαριότητα και μειωμένο μικροβιακό φορτίο εξασφαλίζοντας ένα περιβάλλον καθαρό και υγιεινό για τον χρήστη. Σε χώρους πολυσύχναστους όπου δραστηριοποιούνται επαγγελματίες, η απολύμανση θα πρέπει να θεωρείται επιβεβλημένη. 
 
Η εταιρεία μας “Γεωπονική Γωνιά” η οποία εδρεύει στην Καρδίτσα, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και χρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απολυμάνσεων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Καρδίτσα.
 
Διαθέτουμε εξειδικευμένες εφαρμογές απολύμανσης με σκοπό την καταπολέμηση βακτηρίων, μικροβίων, ιών και άλλων παθογόνων μικροοργανισμών. Ο ρόλος μιας τέτοιας εφαρμογής είναι η μείωση σε αποδεκτά επίπεδα του μικροβιακού φορτίου και επιτυγχάνεται με σύγχρονες μεθόδους και σκευάσματα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ. 
 
Όλες οι εφαρμογές απολύμανσης πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια από εξειδικευμένο επιστήμονα, χρησιμοποιώντας κατάλληλα προϊόντα και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
 
Απευθυνόμαστε με σεβασμό στους πελάτες μας, που αναζητούν λύση για το πρόβλημά τους με γνώμονα τον επαγγελματισμό και το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Εξάλλου η αποτελεσματικότητα και οι ανταγωνιστικές μας τιμές είναι οι αιτίες της δυναμικής παρουσίας μας τα τελευταία χρόνια, καθώς και της σταθερής επιλογής των πελατών μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να προχωρήσουμε
στην απολύμανση του χώρου σας.