Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Απεντομώσεις
ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ
Γεωπονική Γωνιά | Απολυμάνσεις, Απεντομώσεις & Μυοκτονίες Καρδίτσα

Τα έντομα εκτός από την ενόχληση που προκαλούν κατά διαφόρους τρόπους, έχουν μεγάλη σημασία για την υγεία μας. Αυτό έγκειται στο γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός ειδών, είναι ξενιστές ή φορείς παθογόνων μικροοργανισμών και προκαλούν σοβαρές ασθένειες στον άνθρωπο.
 
Η εταιρεία μας “Γεωπονική Γωνιά” η οποία εδρεύει στην Καρδίτσα, διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και χρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απεντόμωσης σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Καρδίτσα.
 
Χρησιμοποιώντας δοκιμασμένες και ασφαλείς μεθόδους μπορούμε να πετύχουμε την εξολόθρευση κάθε εντόμου όπως:
Κατσαρίδες, Κουνούπια, Μύγες, Ψύλλους, Κοριούς, Μυρμήγκια, Τερμίτες, Σφήκες, Αράχνες και κάθε έντομο.
 
Η μέθοδος που χρησιμοποιείται για την απεντόμωση διαφέρει ανάλογα τον χώρο και το είδος των εντόμων, ενώ τα χημικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε για την εξόντωση εντόμων και γενικά τις απεντομώσεις είναι φιλικά προς το περιβάλλον και δεν έχουν καμία απολύτως επίπτωση στον ανθρώπινο οργανισμό ή στα κατοικίδια.
 
Κάθε εφαρμογή στοχεύει στην άμεση επίλυση του προβλήματος και στην προστασία από νέα δυνητική προσβολή.  Η διαρκής ενημέρωση, η εκπαίδευση και η συμμετοχή σε σεμινάρια,  όπως επίσης και η διάθεση για εκσυγχρονισμό και συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών, μας οδηγεί στην εφαρμογή νέων τεχνικών, που αρχικά δοκιμάζονται σε πειραματικό στάδιο.
 
Εμπιστευθείτε σε μας την απεντόμωση του χώρου σας και απαλλαγείτε από κάθε είδους ανεπιθύμητα έντομα. Έτσι θα εξασφαλίσετε ένα χώρο καθαρό και υγιεινό, κατάλληλο για εσάς και τους πελάτες, τους συνεργάτες σας ή την οικογένειά σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να
προχωρήσουμε στην απεντόμωση του χώρου σας.